27 april, 2007

Pesto chicken wrap

Här är ett lite annorlunda recept på fajitas som baseras på ett recepet från Santa Maria. Det är en mildare form av rätten. Orginal fajitas med massa chili skulle jag nog säga är lite godare, men man får väl variera sig ibland! Det är en ganska annorlunda rätt trots allt...

Tortillabröd
400 g strimlad kycklingfilé
1 msk rapsolja
1 paket fajitakrydda
1 dl vatten
1 tärnad paprika
1 strimlad gul lök
2 dl kokt couscous
2 tomtater
2 dl svarta bönor
sallad

Dressing
2 dl cremé fraiche
3 msk pesto

Koka cous cousen. Fräs först kycklingen i fettet och häll sedan över kryddmixen och vattnet. Tillsätt paprika, lök och bönor och puttra i några minuter. Lägg sist i tomaterna. Fördela kyckling, sallad, cous cous och dressing på tortillian och rulla ihop. Presto!

Inga kommentarer: